• Már PickPackPontra is szállítunk!

Óföldeáki tészta - Szeretettel és évtizedek tapaszalatával


Az üzem mindennapjai a Dél-Alföld egyik legszebb településén, Óföldeákon telnek. Zöldellő ősfás park, vizesárokkal körülvett XIV. századi erődtemplom, a sokat látott nemesi család kúriája mellett mi is a falu mindennapjainak részesei vagyunk 1988 óta.

Ebben a páratlan környezetben heti 5 napban készítjük termékeinket, teszteljük újdonságainkat! Az első lépéseket egyszemélyes vállalkozásként indítottuk a nyolcvanas évek közepén hagymonyos tésztákból álló kínálattal. Mára pedig 7 fős családias hangulatú csapattal, közel 100 fajta tésztával és hazánkban egyedülálló zöldségpürével készülő termékekkel színesítjük megyénk kézműves finomságainak palettáját!

Számunkra a kiváló minőség elengedhetetlen! Minden egyes alapanyag felkutatásának, beszerzésének külön története van legyen az a tésztába kerülő friss tojás, a reformokat követő tönkölyliszt vagy éppen az ország másik végéből származó medvehagyma.

Hidat építünk a múlt és a jelen közé! Több generációt üdvözölhetünk vásárlóink között: az aranyló tyúkhúslevesbe csigatésztát vásárló nagymamát, a gyermekeit iskolából hazaváró túrós csuszát főző családanyát vagy éppen a gasztronómiai újdonságok iránt rajongó medvehagymás tésztát kereső egyetemistát.
Büszkék és egyben hálásak vagyunk ezért kortalan bizalomért!

Tegyen egy virtuális sétát weboldalunkon, pakolja a kosárba az Önnek tetsző terméket és örvendeztesse meg családját, ismerőseit egy páratlan vacsorával!

Molnár István tulajdonos és az Óföldeáki Tésztaüzem Csapata

RÓLUNK ÍRTÁK:

  - Délmagyar: http://www.delmagyar.hu/mako_hirek/kinotte_a_megyet_az_ofoldeaki_tesztauzem/2422915/
  - Boldog Kukta blog: http://boldogkukta.blogspot.hu/2012/11/ofoldeaki-tesztuzem-az-apro-csoda.html