• Már PickPackPontra is szállítunk!

Tisztelt érdeklődő,
leendő vásárlónk!

Reméljük, elnyeri tetszésüket termékkínálatunk, melyet kisüzemünkben a modern és a hagyományos technológia alkalmazásával állítunk elő, kíméletes eljárrással (pihentetés, lassú nem magas hőfokú szárítás), amellyel biztosítani tudjuk tésztáink házi jellegét, finom ízét, illatát, s kiváló főzési tulajdonságát.

Termékeinket 1 kg-os, illetve félkilós kiszerelésben, zömmel kézi csomagolással, natúr, címkével ellátott, praktikus, házias csomagolásban, vagy akár díszdobozban az Ön által kiválasztott (településenként eltérő) időpontban, s az ön által kijelölt címre szállítjuk ki, 3000 Ft összérték felett ingyenesen (kiszállítási körzeten belül).

Fontos tudnia, hogy webáruházunkban termékeinkhez a közvetlen értékesítés miatt körülbelül 20%-kal a kiskereskedelmi ár alatt juthat hozzá. Ezen felül nagyobb megrendelések esetén további 5–10% mennyiségi kedvezmény érhető el, amit a kiszállítási, logisztikai költségek optimalizálása révén tudunk önnek visszatéríteni.

Webshop-vevőinket a későbbiekben egy-egy termékre vonatkozóan 10–20%-os, időszakos kedvezményekkel szeretnénk jutalmazni. Kérjük, hogy egy egyszeri regisztrációval könnyítsük meg egymás dolgát a megrendelések és a kiszállítás egyszerűbbé tétele érdekében!

Ha bármilyen kérdése merül fel a termékkel vagy a kiszállítás menetével kapcsolatban, keresse munkatársainkat az üzemhez tartozó 3 telefonszámon vagy email-ben is felteheti kérdéseit a net.teszta@gmail.com címen, ahol rövid időn belül válaszolunk kérdésére.

Elérhetőségek: +36 (62) 295-679 · +36 (20) 257-9507 · +36 (30) 538-3411

Akció regisztrált vásárlóink számára!

Regisztrált vevőink 5 000 Ft feletti vásárlás esetén a felkínált tésztákból 1× 500 g-ot, 9 000 Ft felett 2× 500 g tésztát választhatnak ajándékba.

A 9 000 Ft-ot meghaladó vásárlás esetén az ajándék tésztákon kívül a 9 000 Ft feletti részből 5% kedvezményt írunk jóvá!