Snidlinges – cukkinis penne egy kis pirított szalonnával

Elkészítési idő: 30 perc Hozzávalók 2 személyre: 20 dkg penne 25 dkg cukkini 10 dkg gomba 10 dkg húsos füstölt szalonna 2 gerezd fokhagyma 1 ek. aprított snidling 2 dl tejszín só víz a tészta főzéséhez A tésztát feltesszük 2 liter lobogó vízben főni. Kb. 10 perc főzés után levesszük a tésztát és leszűrjük, majd félretesszük. Érdemes egy kis olívaolajjal összeforgatni az egészet a felhasználásig, hogy ne álljon össze a kifőtt penne.  A húsos füstölt szalonnát csíkokra vágjuk és egy serpenyőben megpirítjuk.  A cukkinit és a gombát felszeleteljük és a kisült szalonnazsírban néhány perc alatt egy kicsit megpirítjuk a zöldségeket.  Végül a tésztát hozzáadjuk az előbbiekhez, felöntjük tejszínnel, megszórjuk snlidlinggel és 2 gerezd zúzott fokhagymával.  Ízlés szerint sózzuk. Körülbelül 5 perc alatt összerotyogtatjuk és melegen fogyasztjuk!  Ennyire egyszerű egy gyors és finom ebéd!