Receptek

Zöld minestrone

A minestrone leves egy olasz zöldségleves, mely szinte minden háztartásban az évszaknak és az éppen otthon lévő alapanyagoknak megfelelően változik. Tájegységenként más-más jellegzetességgel bír.  Általában paradicsommal készül, van ahol tészta nélkül kerül az asztalra. Ez most egy “Boldog Kuktás” változat. Nézzük mi is kerül a fazékba!

Diétás karfiol mártás

 Megszülettek diétás és fitnesz termékeink így egyértelmű volt, hogy valami egészséges mártásról is gondoskodni kell. Kísérleteztünk és megtaláltuk a tejszínes mártások “diétás” változatát. Ez pedig a karfiol mártás! Hihetetlenül finom és valóban jó helyettesítője lesz a kalóriadús változatnak! Most megosztjuk a receptet Veletek!

Csirkemájas – gombás tészta

A tésztában található paradicsompüré vitaminokban gazdag, a máj szintén jó tápanyagforrás. Például a májban rengeteg A-vitamint található. Emellett magas a cink, magnézium, foszfor, szelén és a vas tartalma van. A vitaminok közül tartalmaz még C, B6, B12-t, és riboflavint. Mindezeket megbolondítjuk egy kis gombával és újhagymával és máris lehet falatozni a laktató ételt. Imádom ezt a gyors ételt! Próbáljátok ki velem!

Cukkinis penne

A piacon gyönyörű zsenge cukkinire bukkanhatunk. Miért ne készülhetne belőle és egy kis pennéből 20 perc alatt gyors étel? Penne tésztánkat itt találjátok: http://net-teszta.hu/penne, de készülhet akár spagettivel is.

Vega bolognai ragu

Bolognai ragu húsmentesen? Igen létezik egy kis csalással! Ma egy nagyon ízletes mediterrán zöldségragut hozok a tésztánk mellé! Még azoknak is ízleni fog, akik a húsmentes fogásokat nem részesítik előnyben!